Piiskaa pyllylle sanna

piiskaa pyllylle sanna

Maajussille morsian S ke Farmiviikko on ohi ja maajussit ovat jälleen vaikean valinnan edessä, kun kolmesta puolisoehdokkaasta täytyy valita se, kenen kanssa haluaa jatkaa tutustumista. Maajussille morsian S to Maajussit palaavat sinne, mistä kaikki alkoi. Mitä heille kuuluu nyt, kun kesä on ohi ja tutustumista on saanut jatkaa ilman kameroita? Kenellä on perhosia vatsassa, entä kenellä on särkynyt sydän? Maajussille morsian S pe Sarjan alussa tapasimme kahdeksan maajussia, joista vain neljän kesää pääsimme seuraamaan.

Vappu Pimiä tapaa tässä viimeisessä jaksossa loput neljä jussia kysyäkseen, miten on kesä mennyt ja onko rakkautta löytynyt? Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen. Se ei sattunut paljoa, mutta kirpaisi juuri riittävästi. Toimitus kesti vain hetken. Jälkeenpäin isä lohdutti minua esittelemällä taannoiselta Brysselin matkaltaan ostamiaan postikortteja. Nähtävyyksistä kerrotut viihdyttävät anekdootit kuivasivat pian kyyneleeni, kohta persiitäkään ei enää vihlonut.

Minä olin lapsena kiltti poika, en juurikaan tarvinnut ruumillista kuritusta — en itse asiassa ole edes varma sainko isältäni piiskaa koskaan uudestaan. Äitini sen sijaan yritti kerran: Viivottimen alettua läiskyä itkuni kuitenkin muuttui nauruksi. Eihän se edes sattunut! Tämä tapahtui viime huhtikuussa. Nykyisinhän lastenkasvatuksessa on taidettu mennä siihen, että jos isä kurittaa lapsensa pyllyä viivaimella, niin se on suunnilleen elinkautisen paikka.

Minä en kuitenkaan katso saaneeni pienestä piiskauksesta minkäänlaisia traumoja, viivottimen uhka oli ainakin minun tapauksessani pätevä keino ajaa pieneen pellavapäähän hiukan kuria ja nuhdetta. En tietenkään väitä, että ruumillinen kuritus olisi yleisesti ottaen erityisen pistämätön tai suositeltava kasvatusmetodi — kaikkea muuta. Joskus pieneen tupenrapinaan saattaa kuitenkin olla aihetta, ja silloin se tulee toteuttaa samalla tavoin kuin aikanaan minulle: Siksi huomaan muistelevani tätäkin sinänsä negatiivista episodia lämmöllä.

Jännityksen mestari Osa 2: Minä taas voisin vetää ioja jätkiä lanttuun niin, ettei jää epäselväksi. Tästä blogissani löytyy tuosta Nimen kohdalta: Kyllä se on niin nähty, että hyvällä ja rakkaudella saa niin paljon parempaa aikaan kuin pahalla ja kovalla kädellä. Pätee mielestäni niin ihmisiin kuin eläimiinkin.

Sitä remmiä ei koskaan kuitenkaan isäni ehtinyt sivaltaa, koska olin joutunut paniikkiin jo pelkästä vyön esiin ottamisesta. Tämän jälkeen ei remmillä edes koskaan enää uhattukaan. Mutta perus-kilttejähän mekin kyllä oltiin yleensä. Vanhat sanonnat ovat yleensä erittäin paikkansapitäviä, niin tämä tähän aiheeseen liittyväkin: Nykyaikaistettuna tuo ei tietenkään tarkoita sitä että mukuloita hakataan ja pahoinpidellään, mutta tarvittaessa on voitava käyttää pientä fyysistä käsiksikäymistäkin ellei viesti mene muuten perille.

Pelotehan siinä on se tärkein eikä sitä pelotetta voi olla ellei tarvittaessa sitä todella toteuteta. Nykyinen lastenkasvatus tuntuu olevan ihan mitä sattuu. Minulla oli erittäin lämpimät ja hyvät välit edesmenneisiin vanhempiini, mutta ei olisi tullut mieleenkään ruveta esim. Sillä tavoin oli terve pelko perseessä ja mielestäni se oli juuri niin kuten pitäisikin olla. Perhelaumassa lapset eivät ole niitä, jotka johtavat laumaa. Oli itse asiassa aika järisyttävä kokemus, kun isäni kerran vuosia sitten kähisi veljentyttäreni kanssa ja minun piti ärähtää että nyt lopetatte molemmat.

Nyt veljeni kanssa todettiinkin isän hautajaisissa että jeps, seuraavana listalla ollaan sitten me. Minä olen lapsena muutaman kerran piiskaa saanut ja joka kerta aiheesta.

Ei siitä traumoja ole jäänyt. Eri asia on lasten hakkaaminen, mutta kun asiat selvitetään et miksi tulee ja mitä tulee ja minne, niin lapsi oppii. Vaimoni on opettaja ja hän näkee tämän nykykasvatuksen lapsia joka päivä. Ala-asteella jo lapset haistattelee päin naamaa. Ja kun rajat ylitetään tulee palautetta, joskus nuhtelu, joskus piiskaa.

Mutsi oli niin temperamenttinen tapaus, että vaikea siinä oli mennä erottelemaan, milloinka tuli tukkapöllyä vihasta, milloin pelosta, milloin mistäkin. Luulen, että useimmiten silkasta vihastumisesta. Mutta kyllä mä sen naaraisin sieltä pohjasta pintaan niine hyvineen. Mä jotenkinn kuvittelin, että tuo myllynkivijuttu liittyisi jotenkin viattoman syntiin viettelemiseen. Isoveli-vainoo sai ainakin kauhiat tunnontuskat vedettyään sikaria yhteisessä hotellihuoneessa ja kun minä siinä sitten pyysin jämät.

Vaikka en mä häntäkään olisi humpsauttanut laidan yli, vaikka olis vihapäissään sikarit tarjonnut. Arvasin, että ei kauan mene kun joku lehti tarttuu asiaan: Jösses, onpahan mahtavasti referoitu tuota minun tekstiäni!

Sitaatit on valittu siten, että pelkästään Hymyn jutun lukemalla välittyy kuva, jonka mukaan minua on lapsena piiskattu säännöllisesti ja että minusta lapsen piekseminen on hyvästä.

Väännetään nyt vielä varmuuden vuoksi rautakangesta: En pidä piiskaamista lapsenkasvattamisessa hyvänä metodina, omaa lastani en ole koskaan joutunut kurittamaan ruumiillisesti.

Tuota noin, ei lehtiteksti ollut minusta erityisen ylilyövä. Eri asia on sitten se, miten kukakin lukija sitä tulkaa mielessään. Kun lukijakunta on Hymy, sen kohderyhmän mukaista käännöstä saattaa siis olla luvassa. Olisit hyvässä lykyssä saanut lööpin:

: Piiskaa pyllylle sanna

Maaseudun sää henkka kuopio 106
Piiskaa pyllylle sanna Pizzataxi korso seksipalvelu
Piiskaa pyllylle sanna Thai hieronta seksi escort vyborg

Vanhat sanonnat ovat yleensä erittäin paikkansapitäviä, niin tämä tähän aiheeseen liittyväkin: Nykyaikaistettuna tuo ei tietenkään tarkoita sitä että mukuloita hakataan ja pahoinpidellään, mutta tarvittaessa on voitava käyttää pientä fyysistä käsiksikäymistäkin ellei viesti mene muuten perille.

Pelotehan siinä on se tärkein eikä sitä pelotetta voi olla ellei tarvittaessa sitä todella toteuteta. Nykyinen lastenkasvatus tuntuu olevan ihan mitä sattuu. Minulla oli erittäin lämpimät ja hyvät välit edesmenneisiin vanhempiini, mutta ei olisi tullut mieleenkään ruveta esim.

Sillä tavoin oli terve pelko perseessä ja mielestäni se oli juuri niin kuten pitäisikin olla. Perhelaumassa lapset eivät ole niitä, jotka johtavat laumaa. Oli itse asiassa aika järisyttävä kokemus, kun isäni kerran vuosia sitten kähisi veljentyttäreni kanssa ja minun piti ärähtää että nyt lopetatte molemmat. Nyt veljeni kanssa todettiinkin isän hautajaisissa että jeps, seuraavana listalla ollaan sitten me. Minä olen lapsena muutaman kerran piiskaa saanut ja joka kerta aiheesta.

Ei siitä traumoja ole jäänyt. Eri asia on lasten hakkaaminen, mutta kun asiat selvitetään et miksi tulee ja mitä tulee ja minne, niin lapsi oppii.

Vaimoni on opettaja ja hän näkee tämän nykykasvatuksen lapsia joka päivä. Ala-asteella jo lapset haistattelee päin naamaa. Ja kun rajat ylitetään tulee palautetta, joskus nuhtelu, joskus piiskaa. Mutsi oli niin temperamenttinen tapaus, että vaikea siinä oli mennä erottelemaan, milloinka tuli tukkapöllyä vihasta, milloin pelosta, milloin mistäkin.

Luulen, että useimmiten silkasta vihastumisesta. Mutta kyllä mä sen naaraisin sieltä pohjasta pintaan niine hyvineen. Mä jotenkinn kuvittelin, että tuo myllynkivijuttu liittyisi jotenkin viattoman syntiin viettelemiseen.

Isoveli-vainoo sai ainakin kauhiat tunnontuskat vedettyään sikaria yhteisessä hotellihuoneessa ja kun minä siinä sitten pyysin jämät. Vaikka en mä häntäkään olisi humpsauttanut laidan yli, vaikka olis vihapäissään sikarit tarjonnut. Arvasin, että ei kauan mene kun joku lehti tarttuu asiaan: Jösses, onpahan mahtavasti referoitu tuota minun tekstiäni! Sitaatit on valittu siten, että pelkästään Hymyn jutun lukemalla välittyy kuva, jonka mukaan minua on lapsena piiskattu säännöllisesti ja että minusta lapsen piekseminen on hyvästä.

Väännetään nyt vielä varmuuden vuoksi rautakangesta: En pidä piiskaamista lapsenkasvattamisessa hyvänä metodina, omaa lastani en ole koskaan joutunut kurittamaan ruumiillisesti. Tuota noin, ei lehtiteksti ollut minusta erityisen ylilyövä. Eri asia on sitten se, miten kukakin lukija sitä tulkaa mielessään. Kun lukijakunta on Hymy, sen kohderyhmän mukaista käännöstä saattaa siis olla luvassa.

Olisit hyvässä lykyssä saanut lööpin: Muistan kertaalleen saaneeni isän kädestä. Voi olla, että sain useamminkin, mutta tämä kerta on jäänyt mieleen siksi, etten ollut sitä täysin ansainnut. Vanhempiani ei voi syyttää ilman lieventäviä asianhaaroja, he kun uskoivat kaverin rehtori-isää, joka sanoi minun johdatelleen hänen enkelipoikansa väärille teille.

Asian oikea laita oli toinen, mutta toki olisin voinut kieltäytyä lähtemästä luvattomille teille. Putouksen yllätysvoittaja paljastaa suunnitelmansa. Paljastuiko Sara Maria Forsbergin taiteilijanimi? Muistatko tätä Hollywood-tähteä luvulta? Opettelee nyt kävelemään uudelleen.

Tanssifinaalille huippuluvut - myös Putous kasvatti katsojamääräänsä. Henna Peltonen ei menestynyt kovemmassa fitness-sarjassa: Oskari Katajisto pelasti suosikkinäytelmän.

Kielivätkö Beyoncén uuden biisin sanat Jay-Z: Pamela Anderson luuli tappaneensa hyväksikäyttäjänsä. Suosikkilaulaja Janne Raappana paljastaa: Raakel Lignell joutui röyhkeän varkauden uhriksi: Noora Karma haluaa ex-miehen tapaamaan lapsiaan: Uimaritähden tyttöystävä kasvatettiin poikana - suree ilkeitä puheita.

Kosiko kohujuristi suorassa lähetyksessä? Armi Toivanen Me Naisissa: Heikki Lampela palasi yhteen rakkaansa kanssa: Hänet valittiin maailman seksikkäimmäksi: Alastomuutta ja rajua pilaa - nämäkin kansikuvat kuohuttivat. Raskaana oleva Marja Hintikka: Ile on loistava isä. Minna Haapkylä avoimena Gloriassa: Seksuaalisuus on avautunut kaikessa kirjavuudessaan.

Lääkäri tutki Cocon muhkean takaliston - aito vai ei? Monet ovat epäilleet takaliston aitoutta. Epäilyihin kyllästynyt Coco kuvautti peppunsa, sillä hän halusi todistaa koko maailmalle, onko hänen takapuolensa aito vai ei. Coco on aiemmin kiistänyt väitteet peppuimplanteista, mutta nyt asiaan saatiin lääkärin mielipide.

Lääkäri Andrew Ordon kuvasi pepun ultraäänellä, joka paljasti takapuolen todellisen täytteen. Ultraäänikuvaus näytettiin yhdessä yhdysvaltojen suosituimmassa televisio-ohjelmassa. Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa. Nyt puhuu Liverpoolin maalivahti - itki ja pyysi anteeksi kaikilta: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän.

Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä. Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle.

Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut? Ei voi olla totta! Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin. Minna Kuukka muistelee karua puhelua kesken lähetyksen: Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Rosa, 31, teki intiimikarvanpoistosta itselleen bisneksen: Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti.

Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy.

Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika. Eija tuli töistä kotiin ja heräsi teho-osastolta: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies. Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit. Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Tämä mies hyppäsi sian selkään - lensi kuin leppäkeihäs.

Unohtakaa kansanterveys - viinit on pidettävä Alkossa ihan muista syistä. Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on. Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin.

Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa. Barbie-fanin asunnossa kaikki on pinkkiä – jopa ruoka ja kahvi värjätään.

Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta. Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta? Näin kävi 11 laudaturin oppilaalle: Näin käy, kun alkoholimonopolista luovutaan - lisää kuolemia, sairauksia ja itsemurhia.

Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta. Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään. Makwan Amirkhani aiheutti karmean huutomyräkän - nosti keskisormen pystyyn: Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin. Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Ylioppilasjuhlien kaunein mekko - 5 trendiä ylitse muiden. Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni. Aitajuoksija Lotta Harala nappasi historiallisen sponsoripommin - urheiluvälinejätti teki aloitteen: Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin.

Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Tässä ovat tyhmimmät koirarodut - tyhmimmäksi rankattu muistuttaa kovasti kissaa - Perheartikkelit - Kansanedustaja hämmästytti Stan Saanilan Uutisvuodossa - Ei tiennyt, montako kansanedustajaa on - Viihdeuutiset - Karin jalkaterä murskaantui mössöksi työtapaturmassa, kuuli luiden rutisevan - Kipu sisuunnutti miehestä maratoonarin - Kotimaan uutiset - Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän - Autouutiset - Päivän veto- ja vakiovihje: Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli - Ulkomaan uutiset - Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne - Kotimaan uutiset - Trump uskoo huippukokouksen Kimin kanssa toteutuvan: Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista - Ulkomaan uutiset - Koreoiden johtajat lämmittivät maiden välisiä suhteita - aikovat tavata toisiaan jatkossa säännöllisesti - Ulkomaan uutiset - Neljäs kuussa kävellyt mies on kuollut - astronauttikollega: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit - Mestarien liiga - Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria - Mestarien liiga - Suuri tulipalo suositussa saksalaisessa teemapuistossa - videolla näkyy musta savupilvi, kävijät evakuoitu - Ulkomaan uutiset - Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle - Viihdeuutiset - Historiallinen hetki - Irlannissa aletaan sallia abortit - Ulkomaan uutiset - Irlannissa sallittiin tänään abortit - Suomessa abortin salliva laki astui voimaan Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin - Mestarien liiga - No mutta hei, sentään oli yli tällä kertaa!

Jalkakyykky aloitettiin varovasti ja kaikkien yllätykseksi sain kaikki kyykyt läpi. Miettikää, ensimmäinenkin meni läpi! D Salaa toivoin, että olisin päässyt kyykkään kg, mutta huolto päätti näin. Tuskin olisin tuota kg saanutkaan, treeneissä kun ei ole päästy kyykkään mitään. Maastavedot näytti menevän sen mukaan, että ensimmäisellä tehtiin EM-kisaraja ja toisella MM-kisaraja.

Sitten lähdettiin yrittään vedon SE: Olis mukava nähdä video tästä vedosta. Tanko oli irti maasta 0. Missään nimessä en minkäänlaisessa ennätyskunnossa ollut, enkä semmoista itseltäni odottanutkaan.

Tähän paluu kisaan täytyy olla tyytyväinen; rajojen rikkomisella maajoukkuekutsuja odotellessa, suomenmestaruus ja parhaat naisten pisteet.

Ei se kai niin huono ole, vaikka mieli aina haluaisi ennätyksiä rikkoakin. Ehkä tämä on urheilijalle se paras piirre. Piirre, joka auttaa motivoimaan kohti seuraavaa unelmaa Ensi viikko palauttavaa jumppaa ja sitten olen valmis aloittamaan treenit kohti EM-kisoja. Jalka kesti, vaikka pirusti eilen kisan jälkeen särkikin.

Soutu 5min Venyttely, jumppailu, heiluttelu, rullailu Ti JK 2x5 40kg 2x5 50kg 2x4 60kg 1x3 70kg 3x2 Yritin tehdä liikkeen puhtaasti ja nostot mahdollisimman rauhallisesti koko keho tiiviinä pakettina. Tuntui hassulta ja raskaalta, mutta myös tehokkaalta! Box-kyykyt kovaa ja suorinjaloinvedot semikovaa. Nyt kun pari päivää treenin jälkeen kirjoitan treenejä blogille, voin kertoa, että treeni meni perille! Treenien muuttaminen "enemmän voimanostajalle sopivaksi" on tuntunut ainakin tässä ensimmäisellä viikolla menevän jokaiseen lihakseen ja säikeeseen.

PP 1x6 30kg, 2x6 35kg, 2x6 40kg, 2x6 45kg Pystypun. EM-kisoihin valmistavat penkkitreenit alkavat ensiviikolla kunnolla, joten tarkoitus oli tällä jumpalla vähän aukoa viikon aikana tienattuja lihasjumeja. Vedot meinas alkuun tuntua naheilta, mutta kyllä ne siitä sitten alkoi nousemaan kun vähän heräs. BOX-kyykyn ja suorinjaloinvedon tein melko kovaa. Kai sitä kohta täytyy ottaa yhteys lääkäriin Tai no niin, ei nyt liioitella.

Aamuvuoron jälkeen suoraan salille. Päivän mittaan töissä otetuilla paracetamol mg: Otin muutaman penkin lämmittelysarjan, jonka jälkeen käperryin salin sohvalle kippuraan ja otin semmoiset ~15min pikkulinnun unet.

Ensimmäinen penkkitreeni liian isolla penkkipaidalla. Ensimmäiseen nostoon menin vähän takkiauki ja sarjan viimeinen nosto jäi puoliväliin. Seuraavat otettiin sitten tosissaan ja laitettiin paitaa "sinnepäin" ja vyö kiinni, jottei paidan elämistä tapahtuis niin paljon.

Sitten alkoi sujumaan oikein mainiosti. Tällä isolla paidalla voi lankuilta ottaa vielä hitusen isompia rautoja, mutta likempää rinnasta ei mahda isommat enää liikkua. Hyvä, miellyttävä treenipaita, jonka voi jopa itsekseen pukea. Muutamia uusia apuliikkeitä treeniohjelmassa - kiva kiva. Saatiin salille takaolkapääkone, joka otettiin mukaan ohjelmaan.

Pitkästä aikaa tuntui, että kyykyt otti sinne mihin pitääkin eli muhkeisiin reisiin. Kyykätessä tuntui paremmalta kuin miltä videot nyt kotona näytti. Ojennus ja koukistus ennätysrautoihin. Aamutreeni, Pyhäjoki MV kap. Sopivan kova boxkyykky kun olin äitin kanssa salilla. Hyvä treeni, hyvä maku.

PP 1x6 30kg 1x5 40kg 2x5 Paita oli huonosti päällä ja jouduin nostaan enemmän omilla voimilla kuin tässä treenissä ehkä oli tarkoitus.

Tuli kova treeni, mutta apuliikkeet tein vähän juosten kusten ku tuli kiire hömppäsählyyn. Tuli vähän lisää maastavetotreeniä tälle viikolle Tein viime viikon torstain vedon väärin, hups, joten valmentaja komensi tekeen vedot uudelleen.

Kyllä mua on tää homma naurattanut Piti siis ottaa noi vedot viime viikolla leveällä polveen saakka, mutta erehdyksissä tein ne kapealla. Onneksi tuli selvyys, miksi treeni ei oikein kulkenut Täytyy yrittää olla tarkempi ettei tuu tämmöisiä mokia, alkaa nimittäin tuleen treenit vähän koviksi jos joudun niitä joka viikko uusimaan Viimeinen talvilomapäivä menossa, huomenna paluu töiden pariin.

Lattiapenkit tuntui siltä, että tartti tehdä vähän töitä. Päänpäältä punnerrus uutena liikkeenä mukaan ohjelmaa. Hieman oli hakemista, jotta sain ottamaan oikeeseen paikkaan. Menin salille aiemmin kuin yleensä, jotta kerkesin kattoon klassisen EM-kisojen nettilähetystä.

Olosuhteiden pakosta oli sitten otettava puolitrikoolla kaikki vedot ja meinashan ne raskaita olla. Tein myös boxkyykyt ja suorinjaloinvedot niin kovaa ku pystyin, joten nyt on ihan mehut pois. Katsotaan mihin se kehittyy Samille onnittelut EM-pronssista sekä kyykyn ja totalin ME: On todella hienoa, että mun tukijoukkoihin kuuluu noin suuria tekijöitä.

Ei kaadu mun treenaaminen kyllä osaamisen puutteeseen valmentajien osalta. Avaimet on itsellä siitä lopusta. Hienoa työtä molemmilta vaikkakin pistitte mut itkemään molempina päivinä. Välillä huolto on onnistunut, välillä mennyt huonommin. Sen kuitenkin olen tässä oppinut, että kyllä kunnon huoltajalla, joka tietää mitä tehdään ja miten tehdään, on suuri rooli treenien onnistumisen kanssa.

Ja entäs sitten kisoissa?!? Ei taitais tulla mun nostelusta mitään. Sen verran paljon näyttää ainakin minulle vaikuttavan tämä taustahäärääjien toimiminen. Pe-illan hauskuutukseksi vielä sählysohlausta Turengin Sarastuksen vuorolla ennen yövuoroon siirtymistä.

Sain kaikki kyykyt tehtyä puolitrikoolla, mutta tekeminen on niin takkuista kuin vain voi olla. Syvyyden luuliin jäävän tasuriin, mutta ei ne videolla kyllä siltä näyttänyt. Jalkoihin treeni kyllä otti kun taas on koivet hyytelöä, mutta en kyllä voi olla tyytyväinen edes vahingossa. PP 1x5 30kg, 1x4 40kg, 1x3 45kg, 2x3 Saunapäivä, joten päätin kiduttaa itseäni kylmä-kuuma-hoidolla.

Puuh ku ottaa sielusta, toivottavasti kinkut tykkää. Aamutreeni PP 1x6 30kg 1x5 Isolla paidalla sujui hyvin. Eka nosto aina "haparointia", kokeilua, seuraavat meni mallikkaasti. Mitä lie testailin aina sen ensimmäisen, en tiedä Isoimman sarjan kakkoset oli aina huonompia toistoja, mutta pääasia kai, että se ensimmäinen on hyvä.

Ja teki niin hyvä päälle ettei tullut noita monttu-nostoja. Apuliikkeet tuli tehtyä kovaa - huomenna varmaan kolottaa. Onneksi pääsee yöksi töihin niin saa vähän "palautella" liikkeessä seuraavat 10 tuntia PP 1x5 30kg 1x4 Seppo huomautti loppuasennosta puolessa välissä treeniä, joten yritin sitten ottaa sarjojen viimeiset "kisa-asentoon". BOX-kyykyt otin maximiin vähän riskillä ja pojat nosti viimeisen sitten pois Nyt tuntuu, että hieman ruuvia kolottelee, mutta ei mitään huolestuttavaa.

PP  1x5 30kg 1x4 40kg 2x3 Isompiin rautoihin kun viritellään paitaa kireemmälle, huomaa, että paita alkaa toimimaan. Seuraavan kerran kun on paitatreeni, laitetaankin sitten kisapaita.

Eilen tein päätöksen siirtyä EM: Nyt sitten täytyy alkaa katsomaan hieman tarkemmin, mitä suuhuni laitan. TENS-laitteen hyödystä en osaa tässä vaiheessa sanoa, mutta olihan se jännää. Eilen iltavuoro, tänään aamuvuoro ad. Paras adrenaliinipiikki tuli käytettyä töissä mielenkiintoisessa akuuttitilanteessa. Tunsin heti alusta lähtien, että nyt ei kyllä veto kulje niinku viime viikolla. Siihen nähden kohtuu hyvä treeni, vaikka jouduttiin tinkimäänkin 2x2 kg -suunnitelmasta.

Sarjojen ekat nostot tuntui todella nihkeiltä, kakkoset aina paljon parempia. Väsynyttä oli ja tingin myös apuliikkeistä. Parempi mennä nukkumaan, huomenna uudella innolla. Kiloja tiputettiin alkuperäisestä ohjelmasta, koska myös elokiloja tiputetaan sarjaa alemmas. Sain kyykyt suoritettua, mutta jotenkin se on vaan kauhean vaikeeta.

Hitaita laskuja, rytmitys puuttuu täysin. Jokunen kyykky alkoi melkeen jo oleen tasureissa. Aamupaino tänään eilisen extratankkauksen jälkeen "nousussa" Suit sait sukkelaan tehty ja jäin vaan ihmetteleen, että eikö me treenatakaan tänään ollenkaan? Ja sitä mä vaan ihmettelen, että kauheen nopeesti etenee noi päivät, kohta on huhtikuu loppu - ihme hommaa.

Ja sitten mietin sitä, että missä ihmeessä se ADT viipyy? Niitten pitäis tulla jo vierailulle Treenisuunnitelma ontui ja alkuun ei ollu lisäkäsiä auttamassa. Pikalukkovyön testaaminen tuntui huonolta, joten palasin penkkivyöhön. PP  1x5 30kg 1x4 Aloitusrauta taitaa olla selvä.

Sain jopa mennä aamulla runsaahkolle aamupalalle. Kisavaakassa tasan se mitä pitikin. Tankkaus sujui hienosti, puitteet olivat hyvät. Niissä ei mitään valittamista. Kyykyn lämmittely sujui odotusten mukaisesti. Kakkoskyykkyyn menin vissiin takki auki. Kyykky meni liian syvään ja monttuunhan se sitten jäi.

Itse jäin kyllä pohtimaan, että jätinkö punnertamisen kesken vai mitä ihmettä tein? Penkkipaidan valinta meni pieleen. Hyväksytyn aloituksen jälkeen paita laitettiin vaihtoon.

Viimeisessä nostossa takapuolen eläminen jäi harmittamaan. Muutoin nosto olisi ollut hyvä. Maastavedon kakkosella valmistettiin EM-pronssi. Viimeiseen nostoon laitettiin sitten SE-rauta, joka ei juurikaan lähtenyt mihinkään. Nosto oli likipitäen samanlainen kuin voimanoston SM-kisojen viimeinen vetorauta - sentti irti maasta ja kelluttelua.

Painetta tuli sen verran, että pikku ykä tupsahti suuhun. Mitaliin olen tyytyväinen, mutta tulos jäi siitä mitä lähdettiin hakemaan - siksipä se itku taas yllätti. Potentiaalia paljon parempaan tulokseen on. Nyt tiedän, miten painonpudotus tulee hoitaa minisarjaan ja kuinka tankkaus tehdään onnistuneesti. Nyt lisää treeniä ja seuraaviin karkeloihin minisarjaan korkeammin tulostavoittein - kg on rikottava selvästi! Motivaatio meinaa olla hukassa, mutta varmaan se sieltä löytyy kun pääsee tähän arkeen taas kiinni.

Muutaman juoksupyrähdyksen jälkeen pakaranseudussa vihlas sen verran, että kotiin oli parempi lähtee. Vamma ei ehkä ole iso, koska olin kerrankin järkevä ja lopetin ajoissa Nyt on kylmäpussi takapuolessa Hyvin pysty kyykkäämään, mutta enempää en uskaltanu. Koukistus tuntui kirpaisevan, samoin selkäpenkki hiukan, mutta tein sen silti.

Hölläillään vielä viikko, ehkä se sitten jo kestää Hauis mutka 1x15 7. Tyystin erilaista ja hyvällä tekniikalla. JK 1x4 40kg 1x3 55kg 15x1 Ja näin taidan tehdä jatkossakin. Koivissa tuntuu nyt oikein hyvältä. Apuliikkeet tein kevyesti kun meinaa alkaa olla jo kroppa vähän jumissa. Lisäksi päätin mennä lauantaina raakapenkki kisoihin niin ajattelin vähän säästellä. Tapanilan Erän klassinen penkkipunnerrus-kilpailu, Sali, Malmi Avoin, alle 52kg.

Viimeiseen nostoon ongelmia saada starttia - kenkä oli huonosti? Pilkun viilaamista oli taas kaikki. Ei taida tuomarit tietää mitä tarkoittaa "nostajan etu". Oma etu ja oma päteminen tuntuu olevan tärkeintä. JK 1x5 40kg 1x3 55kg 12x1 Kari "Kemppu" Kemppainen takertui viime viikolla tekemääni prässityyliin, joten päätin kokeilla sitä nyt hänen suosimalla tyylillä: Meinaa tuo lantio tuntua jäykältä, mutta josko sitä sitten tällä tyylillä sais sinne vähän jotain liikkuvuutta ja mahdollisesti voimaakin.

Saapa nähdä miltä tulevina päivinä tuntuu Eilinen treeni tuntuu - ihan joka paikassa. Etu- ja takareidet ihan loppu. Eilen illalla pystyi hädintuskin hiuksia peseen ku alkoi puuduttaan käsiä. Tarkoittaako tämä, että olen treenannu itseni hienosti tukkoon?

Nyt täytyy keksiä jotain palauttavaa JK 1x4 40kg 1x3 55kg 10x1 70kg tauko 30s MV lev. Apuliikkeet näyttää vähäisiltä, mutta hyvin tämä koko paketti aina tuntuu jaloissa. Päälle vielä pienet pyörälenkit ja porraskävelyt. Toisaalta olen sen verran jumissa, että pieni treenitauko ei tee yhtään huonoa. Keho vaatisi lepoa enemmän kuin mieli kykenee antamaan. Seppo-Marathon 6x6 75kg Prässi lev. Vaikka edellisestä treenistä on jo monta päivää, en ole vielä palautunut.

Elämä menee nyt semmoista vauhtia, että ajan lihaksia tukkoon kaikella muulla kuin treenillä. Eiköhän tilanne kohta rauhoitu Tissit huusi hoosiannaa heti penkkien jälkeen. Mitäköhän ne huomenna huutaa Meinasin pitää loppuviikon huilia - jos vaikka keho palautuisi ja saisin elämän kiekurat ojennukseen.

Piiskaa pyllylle sanna -

Alkanu tuntuu, että tää treeniblogi on pelkkää vaivoista narisemista Tehköön ne kuntopiiriä, jotka siitä tykkää. No sitten tulin kotiin ja katselin vedot nauhalta.

0 thoughts on “Piiskaa pyllylle sanna”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *